Title of a News Article

Aksoy, Halfeti'de destek istedi

.

Aksoy, Halfeti'de destek istedi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, Halfeti ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

“Bismillah deyip bugün de Halfeti ilçemizdeyiz. Ülkemizi hep birlikte el ele vererek bu güzel yarınlara taşımak için AK Parti Halfeti İlçe Teşkilatımız ile istişarede bulunarak, 24 Haziran’da zaferle çıkmak için durmayacağız, yorulmayacağız. Vakit Türkiye Vakti” diyerek seçim turuna başladıklarını belirten AK Vekil adayı Dr. Fatih Aksoy, “Halfeti ilçemizin Gürkuyu Mahallemizde hane ziyaretlerine devam ediyoruz. 24 Haziran’da Türkiye’yi durdurmaya izin vermeyeceğiz. Sonrasında Halfeti Altnova İsak mahallesindeyiz. Burada da mahalle sakinleriyle biraraya gelerek desteklerini istedik. Vatandaşlarımızdaki bu heyecan bize 24 Haziran’ın zaferini getirecektir inşaallah. Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti” deyip Halfeti ilçesi kırsalında seçim gezilerine devam etti.

 

Hiç kimsenin, 24 Haziran’da Türkiye’yi durdurmasına izin verilmeyecek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. M.Fatih Aksoy, kırsal mahallelerde seçim gezilerine başlamadan Halfeti İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ümit Sarı’yı makamında ziyaret etti. Oradan da Halfeti Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, kendilerinde 24 Haziran seçimlerinde desteklerini talep etti.

 “Hep birlikte barış ve huzur içinde yaşamak için, durmak yok, yola devam. Vakit Şanlıurfa Vakti Vakit Türkiye Vakti” diyen AK Vekil adayı Dr. Aksoy, Halfeti Gönecek mahallesinde de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet edip, onların heyecanı ve kendisine, partisine gösterilen ilgi üzerine, “Bu bir sevdadır, halkımız hiç kimsenin 24 Haziran’da Türkiye’yi durdurmasına izin vermeyecek” dedi.

 

Yeni Türkiye zaferine hazırız  

Bozan Küçükaşar ailesini ziyaret ettiklerini ve 24 Haziran’da desteklerini talep ettiklerini belirten AK aday Aksoy, “Biz hep birlikte ilerliyoruz ve yeni Türkiye zaferine hazırız” diye konuştu.

Daha sonra Şenel ailesini de ziyaret ederek taziyelerini ilettiklerini ve merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiklerini belirten Dr.Aksoy, Halfeti Sütveren mahallesi eski muhtarı Fikret Atsız'ı da ziyaret ettiklerini, dualarını ve desteklerini talep ettiklerini belirtti.

Halfeti Balaban’da Aziz Çınar amcamızı, Fıstıközü mahallesi muhtarını ziyaret ettiklerini belirten Dr. Aksoy, mahalle sakinleriyle biraraya gelerek desteklerini istediklerini söyledi.

 

Bu dava, son kale Türkiye’yi şaha kaldırmanın davasıdır

“Aynı gün Halfeti Sütveren mahallesini ziyaret ettiklerini belirten AK Vekil adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy, “Halfeti Sütveren hemşerilerimizle birlikteyiz. Bizleri bağırlarına basan bacılarımızın bu coşkusunu 24 Haziran’da sandıklara en güzel şekilde yansıtacaklarına yürekten inanıyorum. Gönüllere bu davayı nakşedeceğiz. Bu dava ümmetin son umudu, son kale Türkiye’yi şaha kaldırmanın davasıdır. O zaman ‘Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti’ diyoruz ve hep birlikte kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek olmalarını istemeye devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195