Title of a News Article

Akyürek: Hayırlı olsun

 Akyürek: Hayırlı olsun
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, uzun, meşakkatli bir seçim sürecini daha geride bıraktıklarını belirterek, seçimlerin Şanlıurfa’ya, ülkemize ve insanlık âlemine hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimleri değerlendirdi. Başta Bakan Faruk Çelik olmak üzere AK Parti Teşkilatları ve Milletvekilleri olarak girdikleri bu seçimden de yüz akıyla çıktıklarını belirten Akyürek, “İlimizde aldığımız %60 oy ve Ülke genelinde aldığımız % 45.5 oy Türkiye Yerel Seçim Tarihinin rekorudur. Şanlıurfa’mıza, Ülkemize ve insanlık alemine hayırlı olsun” dedi.

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Eyübiye, Haliliye, Harran, Hilvan, Karaköprü ve Siverek ilçelerindeki Belediye Başkanlıklarını kazandıklarını dile getiren Vekil Akyürek, “Ayrıca Büyükşehir Belediye Meclis üyelikleri ve İlçe Meclisi Üyeliklerini büyük farkla kazandık. İlimize ve ilçelerimize hayırlı olsun” diye kaydetti.

Akyürek, “Belediye Başkanlarımızı, Büyükşehir Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimizi tebrik ediyorum” diyerek, açıklamasında şunları kaydetti:

“Seçimleri kazanmamız için emek veren; Bakanımıza, Milletvekili arkadaşlarıma, mücadelenin en dirisini yapan, yorulmayan, üşümeyen, uyumayan, vefakâr, cefakâr, inanmış, azmetmiş dava arkadaşlarıma, teşkilatımızın her kademedeki tüm mensuplarına, kadınlarımıza, gençlerimize, gönüllü kardeşlerimize, belediye başkan adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza, sahada fazla görünemese de bu başarı için dua eden, ağlayan gönül erlerine, inandığı yolda bizlere yiğitçe önderlik eden, durmak, yorulmak bilmeden hepimize güç veren, inandığı doğruları için yüreğini ortaya koyan, üzerinde taşıdığı liderlik vasfıyla aldığımız sonuçta payın en büyüğüne sahip olan Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a binlerce teşekkür ediyorum...

Seçimleri kazanarak yeni görev alan arkadaşlarımızı da bütün gönlümle kutluyor, başarılı ve hayırlı hizmetler diliyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195