Title of a News Article

Akyürek mecliste tansiyonu düşürdü

Akyürek mecliste tansiyonu düşürdü
banner206
 TBMM Genel Kurulunda, 2018 yılı bütçe kanunu tasarısı görüşmelerinde söz alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in Şanlıurfa'ya yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirirken ek süre istediği anlar diğer vekilleri gülümsetti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda, 2018 yılı bütçe kanunu tasarısı görüşmelerindeki gergin havayı dağıtan isim oldu.

Bütçe görüşmelerinin 8'inci turunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesi görüşüldü. Bakanlığın bütçe görüşmelerinde AK Parti grubu adına Vekil Akyürek söz aldı.

Konuşmasında "Topraklarımız nasıl şehitlerimizin kanlarıyla yoğrularak vatan oluyorsa çiftçilerimizin alın teriyle de yoğrularak bereketlenmektedir" diyen Vekil Akyürek'in sözleri sık sık alkışlandı.

 

VİRANŞEHİR'E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Yüzünde sürekli bir tebessüm bulunan Akyürek, doğup büyüdüğü Viranşehir'deki yatırımları anlattığı sırada doğalgaz müjdesi verdi. Akyürek "21 Aralık'ta Viranşehir'e gelecek olan doğalgazın ihalesi de yapılacaktır" dedi.

 

MECLİSTE RENKLİ DAKİKALAR

Kendisine verilen 5 dakikalık sürenin dolduğunu fark eden Akyürek HDP'li TBMM Başkanvekili Pervin Buldan'dan ek dakika istedi. Vekil Akyürek'in "Sayın Başkanım 1 dakika daha alabilir miyim?" sorusu mecliste gülüşmelere neden oldu.

Başkanvekili Buldan, Vekil Akyürek'e 1 dakika ek süre daha verdi. Vekil o süreyi de yatırımlara katkı sunanlara teşekkür ederek kullandı. 

AJANS URFA

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142