Title of a News Article

Akyürek yeni yönetimi tebrik etti

Akyürek yeni yönetimi tebrik etti
banner206

Viranşehir’de nöbet değişimi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, haftasonu yapılan Viranşehir 5’inci Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na seçilen Mehmet Yıldırım’ı kutladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, bölge milletvekillerine, belediye başkanlarına katılımları için teşekkür eden Mehmet Akyürek, tek listeyle gidilen kongrede delegelerin oyuyla ilçe başkanlığının artık Eyyüpnebi eski Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım’a emanet edildiğini söyledi. Akyürek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı daha ileriye taşımak için nöbet sırası şimdi Mehmet Yıldırım’da. Eski ilçe başkanımız Celal Sayan’a hizmetleri için teşekkür ederiz. Yeni arkadaşımıza başarılar dileriz. Şimdi el ele vererek 2015 seçimlerine hazırlanacağız” dedi.

Mehmet Akyürek, AK Parti hükümetleri döneminde Şanlıurfa geneline 11, sadece Viranşehir’e 4 katrilyonluk yatırım yapıldığını hatırlatarak şöyle konuştu:

“Kuruluşundan bu yana girdiği her seçimden zaferle çıkan bir partinin üyesi olarak gururla söylüyorum ki, tüm inancımızla 2015 genel seçimine kilitlendik. Hedefimiz, geçen seçim aldığımız yüzde 51’lik oy oranını daha yukarıya taşımak. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in de dediği gibi, ‘Ben değil biz’ odaklı hizmet anlayışımızla her zaman halk için halkın yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik, barış, refah diyerek Viranşehir’de yakaladığımız hızı kesmeden yola devam edeceğiz.”


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195