Title of a News Article

Akyürek'ten çiftçiye müjde

Akyürek'ten çiftçiye müjde
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Viranşehir’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Viranşehir-Mardin Karayolunda bulunan bir otelde konuşan Akyürek, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Genel seçimlerde Viranşehir’de hedeflerinin 50 bin oy olduğunu söyleyen Akyürek, AK Partinin 10’uncu seçimde de zaferle ayrılacağını söyledi.

Açıklamalarında Çiftçilere de müjde veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, 2015 yılında onarım ve tamirat hariç elektirklerin kesilmeyeceğini belirtti. Akyürek, TOKİ Konutları ile ilgili bir soru üzerine ise, Konut başvuru müraacatlarının seçimlerden önce alınacağını kaydetti. Viranşehir’e son 4 yılda yapılan hizmetlere rağmen aday listesinde 8’inci sırada yer almasının kendisinde her hangi bir kırgınlık ve burukluk olmadığını dile getiren Akyürek, 4’üncü sırada olduğu zaman da 12’inci adaymış gibi çalıştığını, bugün de aynı şevk ve aşkla çalışmaya devam ettiğini kaydetti. Sıranın ve meclise gidip gitmemesinin kendisi için önemli olmadığına vurgu yapan Akyürek, tek hedeflerinin Türkiye’nin geleceği için AK Parti’nin seçimlerden güçlü çıkması gerektiğine dikkat çekti.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Akyürek, Viranşehir’de eksik görülen ve yapılması istenen hizmetlerin kendisine iletilmesini istedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195