Title of a News Article

Alkışlarla uğurlandı...

özel haber

Alkışlarla uğurlandı...
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'dan alkışlarla uğurlandı.
2011 genel seçimlerinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı olarak  gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, görev süresini tamamlayarak Şanlıurfa'dan resmen ayrıldı. 4 Yıllık görev süresi içerisinde 13 Katırılyon harcanarak Eğitim, Sağlık,Ulaşım Sanayi ve Turizm alanında önemli yatırımların gelmesinde baş rol oynayan Bakan Çelik, AK Partinin 3. dönem kuralı nedeniyle yeni dönemde Milletvekili adayı olamamıştı. 
7 Haziran'da yapılacak olan seçimler öncesi partisinin Milletvekili adaylarına destek vermek amacıyla geçtiğimiz hafta sonu tekrar gelen Bakan Çelik,  Bozova, Akçakale, Harran ve Viranşehir ilçeleri başta olmak üzere merkezde seçim çalışmalarına katıldı. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bu akşam Şanlıurfa'dan resmen ayrılarak görevini tamamlamış oldu. Görev süresi dolan BAkan Çelik GAP Havaalanında alkışlarla uğurlandı. AK parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Seydi Eyyüpoğlu, Kerim Gök, başta olmak üzere İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, SKM Başkanı Süleyman Elgün, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, çok sayıda kanaat önderi isimler, partililer ile çok sayıda vatandaş uğurlamaya geldi. Havaalanına gelen kalabalık topluluk Bakan Çelik'in uzun süre alkışladılar. 

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tektek helaleşen Bakan Çelik'in duygulandığı görülürken, ' Ben Urfa'ya hakkımı helal ediyorum, sizlerde helal ediniz'dedi. 



Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195