Title of a News Article

Arınç’a Ceylanpınar’da yoğun ilgi

22. Dönem TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bülent Arınç’ın Ceylanpınar’daki programına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr Halil Özşavlı, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

BAŞKA PARTİDEN ADAY OLMALARI AHLAKİ DEĞİLDİR

Arınç, Ceylanpınar'da, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Daha sonra Gazi Caddesi’ndeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Arınç, burada vatandaşlara hitap etti. Kendilerinden görünen, davalarına yıllarca hizmet eden bazı kişilerin AK Parti'yi yıkmak için başka bir partiden aday olmasını ahlaki ve doğru olmadığını söyledi.

ABDULKERİM GÖK’EBAKIP KENDİLERİNDEN UTANSINLAR

Birileri bizden belediye başkanlığı yaparken, AK Partili görünüp, şimdi olmayınca nasıl karşımızda makinalı tüfekle ateş ediyorsa, Abdulkerim Gök’e bakıp kendilerinden utansınlar. Gök, Milletvekilliği yaptı ama hizmet var dendiği zaman da koştu. AK Parti’den başını çevirip başka bir yere gitmedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN DA AK PARTİ’NİN DE ADAYI ABDULLAH AKSAK’TIR

5 dönem milletvekilliği, 5 yıl meclis başkanlığı, 7 yıl başbakan yardımcılığı ve hükümet sözcülüğü yaptım ve artık köşeme çekildim. Bu süreç içerisinde partimle gönül bağımı kesmedim. Ceylanpınar’da Belediye Başkanlığı yapmış, iktidarın bütün imkânları ayağının altına serilmiş, en büyük koruma ordusuyla şahşahlı korunmuş, ama Abdullah Aksak dendiği zaman da karşıya geçmiş. Nasıl olur da AK Parti’nin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş, sefasını sürmüş bir insan karşımıza geçecek, uyduruk bir partiden aday olacak ve bizden oy talep edecek. Ceylanpınarlılar bu duruma hiçbir zaman taviz vermeyecektir. Cumhurbaşkanımızın da AK Parti’nin de adayı Abdullah Aksak’tır.

CEYLANPINAR DEVLET ÜRETME ÇİFTLİĞİ’NE 2750 İŞÇİ ALINACAK

Ceylanpınar, 1 milyon dönümden fazla ve dünyanın en büyük Tarım İşletmesi’ne sahip bir ilçemiz. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) yönetim kurulu, Ceylanpınar için çok güzel bir karar aldı ve 4 yıl içerisinde 2750 işçi alımı yapacaktır. Bu güzel müjdeyi Ceylanpınar’a verdikten sonra, 31 Mart günü zaferinizi ilan edeceğinizden hiç şüphem yoktur.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195