Title of a News Article

Arınç’ın evinde sürpriz görüşme

.

Arınç’ın evinde sürpriz görüşme
banner206

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'la bir araya gelecek.

Abdullah Gül ve Bülent Arınç görüşmesinin bu akşam Ankara'da gerçekleşeceği belirtilirken görüşmeye ikilinin birlikte siyaset yaptığı yakın arkadaşlarının da katılacağı öğrenildi. 11'inci Cumhurbaşkanı Gül, dün akşam yemeğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe Devlet Konukevi'nde bir araya gelmiş ve buluşma yaklaşık 3 saat sürmüştü.

 

GÜL VE ARINÇ GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, akşam saatlerinde Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ankara Söğütözü'ndeki evine geldi. Bülent Arınç'la bir görüşme gerçekleştireceği duyurulan Abdullah Gül, Arınç'ın evine AK Partili eski bakanlardan Hüseyin Çelik'le beraber aynı aracın içerisinde geldi. Gül ve Arınç görüşmesine AK Partili eski bakanlardan Sadullah Ergin ve Nihat Ergün de eşlik etti.

 

GÖRÜŞME SONA ERDİ

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün arasında; Arınç'ın Ankara Söğütözü'ndeki evinde gerçekleşen görüşme sona erdi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195