Title of a News Article

As, aday olduğunu açıkladı

As, aday olduğunu açıkladı
banner206

AK Parti Haliliye ilçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Astor Turizm Genel Müdürü Fatih As, bu kutlu yolda hizmet etmeye bende varım dedi.

AK Parti teşkilatlarında süren kongre heyecanı pandemi nedeniyle ertelenmişti, yeniden başlayan kongreler kaldığı yerden devam edecek. 

Şanlıurfa'da, birçok ilçenin kongresi yapıldı. Haliliye ilçesinde kongre öncesi ilçe Başkanı Süleyman Aksu'nun görevinden ayrılması sonrası Başkan adaylarının başvuruları alınmaya başladı. 

Tarihi kentin markası olan Astor Turizm A.Ş'nin genç Genel Müdürü Fatih As, bugün AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı için başvurusunu yapan Fatih As, başvuru formunu İl Başkan Yardımcısı Orhan Çelik'e teslim etti.

AK Parti Haliliye ilçe Başkanlığı'na aday olan Fatih As, 'Bu kutlu yolda bende davam için yarışa giriyorum. Halkımıza hizmet etme şuuruyla bu yola baş koydum. Diğer aday arkadaşlara da başarılar dilerim' dedi. 

Fatih As kimdir?

1990 doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan Fatih As, İlk,Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Rusya’da tamamladı. 2008 Yılında Ukrayna’da ticaret üzerine yatırımlarda bulundu. Ukrayna’nın Odessa, Nikolave, Sinferepole şehirlerinda Satış noktaları açarak ülkede 9 yıl boyunca ticaretle uğraştı. 2016 Yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yurt dışındaki yatırımlarının tamamını Urfa'ya getirerek Turizme yatırımlarda bulundu. Astor Seyahat firmasını hizmete koyarak ekonomiye ve istihdama ciddi anlamda katkıda bulundu. Turizm alanında 50 Otobüs Ve 60 Bilet satış noktası ile Güneydoğunun bir numaralı firması olmayı kısa zamanda elde etti. As, ayrıca Rusça ve İngilizceyi ileri seviyede konuşabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195