Title of a News Article

Aslan, hak ve adalet ölçüsünde çalışacağız

Belediyelere alınan işçilerin belli aile ve kişilerin yakınlarından alınmayacağını söyleyen Aslan, “hak ve adalet ölçüsünde işçi alımları yapılacak.” dedi.

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Karaköprülülerden gelen davetleri geri çevirmeyerek ev toplantılarına katılmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Gündüz esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Aslan akşamları da merkez ve kırsal mahallelerden gelen davetler icabet ederek mahalle sorunlarını dinliyor.

ÖNCE GENEL DURUMA BAKACAĞIZ

Karaköprü’ün adayı Essum Aslan, katıldığı ev toplantısında,  “Önce neyimiz var neyimiz yok ona bakacağız. Ama ondan sonra belediyeye her dönem iller bankasından bir para geliyor. Bu para ilçede yaşayan her vatandaşın hakkı olarak geliyor. Dolayısıyla belediye başkanının bu bütçeyi yönetmesi lazım. Belediyeyi yönetebilmek bütçeyi yönetmelidir. Belediyeye ne gelip gidiyor onu bilmemiz gerekiyor.” dedi.

GELİRLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Belediyenin gelir ve giderine sahip çıkılırsa işsizliğe kadar düşüş olacağını belirten Aslan, “Belediyenin gelirlerine sahip çıkarsak o gelirleri arttırırsak bu her kapıya gittiğimizde işsizlik diye biz gelen sorun ortadan kalkar. Belediyede gelir getirecek olan projeler ile bunun önüne geçeceğiz. Genelde belediyenin işçileri taraftarlardan bir aileden ya da bir kişinin yakınlarından alınıyor. “diye konuştu.

HAK VE ADALET VURGUSU YAPTI

Amaçlarının hak ve adalet ölçüsünde işçi alımlarının yapılmadığını söyleyen Aslan, “Belediyeye toplam alınacak işçi sayısı belli ama bizim amacımız daha çok insana iş sağlamaktır. Belediye başkanı olarak belediyenin imkânlarıyla kurulacak işletmelerle istihdam sağlamak gerekiyor. Bu projemiz ile belediyeden para çıkmayacağı gibi para kazanacak ve istihdama da katkın sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195