Title of a News Article

Aslan İddialı konuştu! 'Açıklayın Size oy vereceğim'

Seçim bürosu açılışında binlere seslenen Essum Aslan, “İhaleleri kimler almış, belediyenin bütçesi ne durumdadır, belediyeye hangi yandaşlar işe sokulmuş.” dedi.

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu'nun merkez seçim bürosunun açılışında seçmene seslendi. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde açılışı yapılan merkez seçim bürosunun açılışına CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cıdır, Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit, Saadet Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme’nin yanı sıra binlerce kişi katıldı.

Bu kadından korkuyorlar

Açılışta konuşan Essum Aslan, “Önce kadınlar, sonra ağabeylerim sonra amcalarım sonra gençlerim sonra bütün Urfa ve özelde Karaköprü herkese selam olsun. Sanırım bir kadından çok korktular. Öyle tek başına ev ev, dükkan dükkan gezen bir kadın vallahi tek başına mafyadan daha mafya geldi ki ödleri koptu, birbirlerine girdiler ne yapacaklarını şaşırdılar” dedi. Açılışa gelen binlerce kişi “dik dur eğilme Karaköprü seninle.” sloganları atarak Aslan’a destek oldu.

Yalanımız, dolanımız yok

Hesabını veremeyecekleri hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Aslan, “Maalesef utanılacak, çekinilecek, yüz kızartacak şey; Hırsızlıktır, namussuzluktur, dolandır, yalandır, talandır, hamdolsun hesabını veremeyeceğimiz ne yalanımız ne talanımız ne de dolanımız vardır. Alnımız açıktır, sizinleyiz inşallah. Şimdi gelelim asıl meseleye; hangi kapıyı çalsak, ‘Essum Abla sen bu işi bitirmişsin.’ Onlar da bunu duyuyorlar.”diye konuştu.

Açıklayın size oy vereceğim

“Bir kadına bir anneye bir kız kardeşe bir kocasıyla oturduğu masa ile iftira atacaklar. Bunların suyu da budur huyu da budur ahlakı da budur.” diyen Aslan, “Onlara üç soru soracağım; bu üç sorunun cevabını verdiklerinde belediyeleri onlara teslim edin. İhaleleri kimler almış hangi şartlarda almış, belediyenin bütçesi ne durumdadır, belediye beş yılda ne gelmiş ne gitmiş, bir de belediyeye hangi yandaşlar işe sokulmuş.” diye sordu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 11:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlıurfa
Şanlıurfa - 5 yıl Önce

Ya Feto ile aranız nasıl sayın Essum hanım

İBRAHİM
İBRAHİM - 5 yıl Önce

helal olsun süper konuşuyor diksiyon süper ötesi essum hanım yolun açık olsun

Essum
Essum - 5 yıl Önce

Sen önce kardeşin bekir neden cezaevine alındı onuda açıkla çok iddalı ve samimi söylüyorum belediyeyi hortumlamaya gelisen işte borç çok borç Değilmi essum karaköprü inşAllah hata yapmaz diye düşünüyorum

SIRADAKİ HABER

banner195