Title of a News Article

Aslan'ın seçim bürosuna yoğun ilgi...

Aslan'ın seçim bürosuna yoğun ilgi...
banner206
Essum Aslan, seçim bürosuna gelerek kendisine desteklerini sunan vatandaşlara projelerini sundu.

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Karaköprü’de değişim rüzgârları estiren Essum Aslan, Karaköprülülerin gönlünde taht kurarak çalışmalarına devam ediyor. Sorunların çözümü ve yaşayan bir Karaköprü için gece gündüz demeden çalışan Aslan, büroya ziyarete gelen Karaköprülülere projelerini anlattı.

Şefaflık vurgusu yaptı

Karaköprü’de değişim rüzgârlarını esmeye başladığını söyleyen Essum Aslan, “Allah nasip ederse biz bu işi gerçekten çok güçlü ve kuvvetli bir şekilde yapacağız. Bu cemaatin kabalığı da bunu gösteriyor. Demek ki insanlar açık, şeffaf ve dürüst bir yüz istiyor. İnşallah biz de bu açığı doldurmak için bu göreve talip olduk. Bugün sizleri burada görünce doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anladık.” dedi.

Sizlere hesap vereceğiz

“Bu seçin beka sorunu seçimi değil Urfa’nın seçimidir” diyen Aslan, “Urfalı vicdanen en doğrusuna karar verecektir. Görüyorum ki insanlar halkı birbirinde asla ayıramayacaktır. Karaköprü’nün adayı Essum Aslan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheridir. Biz sizlerle beraber Karaköprü ve Urfa’da hizmetçi olmaya adayız. Başka da hiçbir beklentimiz yok. Sizlere hep hesap vereceğiz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195