Title of a News Article

Aslan yol arkadaşını ziyaret etti

Aslan yol arkadaşını ziyaret etti
banner206
Haliliye Adayı Mustafa Hekimoğlu’nu ziyaret eden Essum Aslan, “Halka hesap verecek bir anlayış getireceğiz.” dedi.
Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu’nun seçim bürosunu ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Essum Aslan, “Sizleri burada değişime olan inanç ve şevkle görmek beni çok mutlu etti. Ben belediye başkanlığına değil gönlünüze, kardeşliğinize adayım.” dedi.

Hizmetçiliğinize talibiz

Seçim bürosundaki seçmene seslenen Essum Aslan, “Ben Karaköprü’de hizmete adayım. Hangi kapıyı çalsam, hangi esnafa dokunsam; suyumuz yok, kaldırımımız yok. Ama en kötüsü de işsiziz. Ben de diyorum ki siz gönülden evet diyorsunuz ben de size gönülden evet diyorum. Sizin hizmetçiliğinize talibim. Karaköprü Şanlıurfa’nın vizyonudur.” diye konuştu.

Büyükşehir için de destek istedi

Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye diye ayrım yapamadıklarını söyleyen Essum Aslan, “Bizim Büyükşehir belediyemizi almamız lazım. Başta Büyükşehir adayımız Sabahattin Cevheri ve merkez üç ilçemiz için var gücümüzle çalışmalıyız. Çok az zamanımız kaldı. Kime yetişirsek, kime ulaşırsak, kime söylersek gücümüz o kadar artacaktır.” şeklinde konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışacağız

Herkes için belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını belirten, “Biz açık, şeffaf belediyecilik anlayışıyla geliyoruz. Çalmadan, çırpmadan halka hesabını verdiğimiz belediyecilik anlayışına talibiz. İki şeye kesinle yapacağız. İhaleler canlı yayında yapılacaktır. Her ay belediyenin harcamaları ve bütçesi o belediyenin sınırları içinde yaşayan halka açıklanacak. Biz halka hesap vereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195