Title of a News Article

Aslan ziyaretlerini sürdürüyor...

Aslan ziyaretlerini sürdürüyor...
banner206
Essum Saatçi Aslan, seçim çalışmalarına Maşuk’ta bulunan Yaşam Yolu Bakım Merkezi ve esnafı ziyaret ederek devam etti.

Seçim çalışmalarına hızlı ve yoğun bir şekilde devam eden Saadet Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan, kurum ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Essum Saatçi Aslan, Karaköprü halkından destek sözü alıyor. Ziyaretleri sırasında vatandaşın ilgisiyle karşılaşan Aslan, Karaköprülülerin artık değişim istediklerini söyledi.
Karaköprülülerin kalbinde taht kurdu.

Samimi tavırlarıyla Karaköprülülerin gönlünde şimdiden taht kuran Essum Saatçi Aslan, değişime emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Gittiği her yerde özellikle kadınların büyük ilgisiyle karşılaşan Essum Saatçi Aslan, Karaköprü Belediyesine ‘kadın eli değecek’ diyerek kadınlardan destek sözü alıyor. “31 Mart günü kazanan Karaköprü olacak” diyen Aslan, son saate kadar çalışıp projelerini anlatacaklarını söyledi.


Güzel günler için değişim şart

Esnafın sıkıntılarını dile getirmesi üzerine Essum Aslan Saatçi Aslan, “Esnafın durumunu çok iyi biliyorum. Ben de sizler gibi işin içerisinde olan sizlerden biriyim. Allah bizleri kimseye muhtaç etmesin. İnşallah daha güzel günleri hep beraber göreceğiz. ‘Güzel günler için değişim şart’ diyoruz ve desteğinizi bekliyoruz.” diye konuştu. Esnaf ise 31 Mart tarihinde değişime oy atacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195