Title of a News Article

Aydınlık'tan Urfa'daki virüsle ilgili flaş öneri...

Aydınlık'tan Urfa'daki virüsle ilgili flaş öneri...
banner206

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne korona virüs tetsi sıraya giren vatandaşların bulunduğu fotoğrafı paylaşarak, "Sadece pandemi hizmeti verecek hastaneleri acilen açmak. Böylelikle hem hastanelerin yükü azalacak" diyerek yetkililere çağrıda bulundu. 

Korona virüsü vaka sayısının rekor kırdığı Şanlıurfa'da, son günlerde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden hastaların sıraya girerek, uzun kuyruklar oluşturması istenmeyen manzaraya yol açmaya başladı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, bu konuyu sosyal medya hesabından dile getirerek, şu ifadeleri kullandı; 

AYDINLIK: KAPALI HASTANELER TEST İÇİN KULLANILAMAZ MIYDI? 

"Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 test kuyruğu uzayıp gidiyor. Kapalı olan hastanelerin biri veya birkaçı sadece test için kullanılamaz mıydı? 

Daha dün sağlık bakanı TEMASLI KİŞİLERİN POZİTİF VAKAYA DÖNME ORANININ Türkiye genelinde 1,3 kat arttığını, iller bazındaysa 1,7 kat artışla Şanlıurfa'nın birinci sırada olduğunu duyurdu. Bu verilere geçtiğimiz günlerde arızalı çıkan test kitleri dahil mi değil mi bilmiyoruz ya da arızalı kitlerle test yapılan şüpheli hastalara yeniden test yapıldı mı onu da bilmiyoruz.

Yapacağınız tek bir şey var şeffaf bir şekilde (!) Şanlıurfa'nın durumunu kamuoyuyla paylaşarak tedbirleri ve denetimleri arttırmak bununla beraber "sadece pandemi hizmeti verecek" hastaneleri acilen açmak. Böylelikle hem hastanelerin yükü azalacak...
hem de HASTANELERDEKİ TEMASLA BULAŞ azalacak.

Söylediğimiz her bir söz Şanlıurfamız ve hemşehrilerimizin sağlığı, iyiliği içindir.

En derin sevgi ve saygılarımla." (URFASTAR) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195