Title of a News Article

Aydınlık ve Cidir esnafın derdiyle dertlendi

Aydınlık ve Cidir esnafın derdiyle dertlendi
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Eyyübiye İlçesinde Sanayi Esnafının sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, 15 gün içersinde iş yerleri boşaltılmak istenen Sanayi esnafını ziyaret ederek, sorunlarına ortak oldu.

Sanayi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “ yaptığı açıklamada; “ Pandemi, ekonomik kriz, geçim sıkıntısı ve işsizlik nedeniyle, Ülkemizde ve İlimizde vatandaşlarımız ve esnafımız çok zor durumda bırakılmıştır. Zor şartlar altında geçinmeye çalışan Eyyübiye sanayi esnafınından 15 gün içerisinde iş yerlerini boşaltmaları için tebligat gönderilmiştir. Ülkemizde işsizliğin yüksek seviyelere tırmandığı bu günlerde iş yerlerinin boşaltılması istenen Sanayi esnafımızda işsizler ordusuna eklenecektir. Yetkililerin işsizliğin azaltılması için mücadele vermesi gerekirken, işsizliği arttırmak için esnafı işsizliğe sürüklüyorlar. Covid_19 salgını sona erinceye kadar Eyyübiye Sanayi esnafına işlerini sürdürmeleri ve geçimlerini sağlamaları için süre tanınmalıdır. Bugün bir araya geldiğimiz esnafımız gerçektende çok sıkıntı yaşamaktadır. Bizler her zaman esnafımızın yanında olduğumuz gibi bundan sonrada hep yanlarında olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptığı açıklamada; “Eyyübiye sanayi esnafı isyan ediyor. Esnafa tebligat gönderiliyor. 15 gün içerisinde iş yerlerinizi boşaltın burdan çıkın deniliyor. Esnafımıza yapılan haksızlıklar bizleri derinden üzmüştür. Sayın Milletvekilimiz Aziz Aydınlık ile birlikte esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını ilgili yerlere ulaştırdık. İnşallah sorunlarına çözüm bulunulur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195