Title of a News Article

Aydınlık’tan flaş Urfaspor açıklaması…

Aydınlık’tan flaş Urfaspor açıklaması…
banner206

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfaspor’un küme düşmesinden dolayı AK Partilileri sorumlu tutarak, “Şanlıurfa Spor'un ve taraftarlarının kapısından ayrılmayanlar Şanlıurfa Spor'u bunca zamandır sadece kullandılar” dedi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve tarihinin en zor yılını yaşayan Şanlıurfaspor, eksik puanla başladığı ligde matematiksel olarak ligden düşmesi kesinleşmişti. Korona virüsü nedeniyle liglerin iptal edilmesinin ardından Urfaspor’un ligde kalması yönünde umutlar doğmuştu. Ancak TFF Yönetim kurulu, yaptığı toplantı sonucunda, Şanlıurfaspor’un küme düşürülmesine karar verdi.

AYDINLIK: URFASPOR’U KULLANDILAR

CHP’nin Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Urfaspor’un küme düşmesi işle ilgili şu sözleri ifade etti;

“Şanlıurfa Spor küme düşürüldü!

Bugüne kadar söylemediğimiz söz kalmadı. Yeri geri geldi belediye başkanlarına, yeri geldi diğer milletvekillerine defalarca yüz yüze "elinizde güç var, Şanlıurfa Spor'u kurtarın" dedik.

Maalesef seçim süreçlerinde daha fazla oy almak için Şanlıurfa Spor'un ve taraftarlarının kapısından ayrılmayanlar Şanlıurfa Spor'u bunca zamandır sadece "kullandılar".

Şimdi sessiz kalmalarını gayet iyi anlıyorum. Tavsiyem sessiz kalmaya da devam etsinler zira ellerinde imkan varken, güç varken destek olmayanların edecek tek bir kelimesi de olmamalı!”

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 00:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195