Title of a News Article

Ayhan, kırsaldan destek istiyor

.

Ayhan, kırsaldan destek istiyor
banner206
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan , 24 Haziran seçim çalışmalarına devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan , Merkez ve Kırsal Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek hem talepleri dinleyip, hem de çözümler üretiyor.

Her gün farklı kırsal mahallerde mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve vatandaşlarla buluşarak AK Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları anlatıyor 24 haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istiyor.

Başkan Ayhan yanına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan'ı yanına alarak Sabah saatlerinde Büyüktoç,Çobanlar,Berdi,Gölbaşı Be Bulutlu mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek  24 Haziran seçimlerinin önemini aktardı.

Mahalle gezileri kapsamında Ayhan yaptığı açıklamada, "Birçok kırsal mahallemizde temaslarda bulunduk. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlardan yaklaşan seçimler öncesi destek istedik. 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler sadece ülkemiz için değil tüm İslam coğrafyası için büyük önem taşıyor. Milletvekillerimiz, Adaylarımız ve Belediye meclis üyelerimizle hep birlikte sahayı dolaşıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayan programımız gece geç saatlere kadar devam ediyor. Büyüktoç,Çobanlar,Berdi,Gölbaşı Be Bulutlu kırsal mahallelerinde mahallelerimizi gezdik ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik.Desteklerini aldık".Dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında başkan Ayhan'a Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Ayhan,Belediye Meclis Üyeleri Şerif Bozkurt ve Mahmut Tümur Eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195