Title of a News Article

Ayhan:Bazı köylerde blok Oy kullanıldı...

özel haber

Ayhan:Bazı köylerde blok Oy kullanıldı...
banner206
 HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Şanlıurfa'nın kırsal kesimlerinde blok oy kullanıldığı yönünde ihbarlar aldıklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk tur oylaması için seçim bölgesi Şanlıurfa'da bulunan HDP  Milletvekili İbrahim Ayhan sabah erken saatinde Karaköprü ilçesinde Başarı İlkokuluna ailesi ile birlikte gelerek Oy verme işlemine katıldı. 1139 nolu sandıkta oy kullanan Ayhan, daha sonra sorumlu olduğu Hilvan, Siverek, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçesine giderek oy verme işleminin yapıldığı okullarda incelemelerde bulundu.
Şanlıurfa genelinde çok sakin bir Oy verme işleminin gerçekleştiğini ifade eden Ayhan' bazı köylerde blok oy kullanıldığı yönünde ihbarlar aldık,şehir merkezlerinde katılım oranı % 60'lar seviyesinde ancak köylerde bu oran çok yüksek, Siverek ilçesinde ve bazı kırsal kesimlerde blok oy kullanıldığı bana iletildi, bunun dışında oldukça sakin ve heyecansız bir seçim ortamı var,seçimin huzur ortamında yapılıyor olması sevindiricidir'dedi.

Ayhan,Cumhurbaşkanı seçimleri ile Türkiye'nin bir kez daha demokrasi sınavını vermesinin başarılı olduğunu sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195