Title of a News Article

Bağlı çok sert konuştu...

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bombalı saldırıya uğrayan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Binadaki incelemelerinin ardından açıklama yapan Bağlı, “Bu çetenin maskesini beraberlikle düşüreceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, dün gece yüzleri maskeli 1'i kadın 2 PKK'lı tarafından demir bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı bombayla saldırıya uğrayan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı binasını ziyaret etti. Saldırıya uğrayan binada incelemelerde bulunan Milletvekili Bağlı, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve yönetimine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bağlı, burada yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin ülkede yapmış olduğu çalışmalar, siyasi bir mesele değil sadece politik bir pozisyon elde etmek değil memleketin geleceğiyle ilgili bir konu bunun için aktörler üzerinden, yürütülen çalışmalar üzerinden çok ciddi olarak karşı karşıya olduğumuz bu meseleyi ciddiye almamız gerekiyor. Bin bir maskeli bir çete var karşımda. Bu çetenin maskesini birlikle, beraberlikle doğru yerde olmakla düşürebiliriz, başka türlü bu çetenin maskesini düşürmemiz mümkün değil. Avrupa’ya gidiyorlar baka bir maske takıyorlar, burada başka bir maske takıyorlar, dağda başka bir maske, mecliste başka bir maske takıyorlar. Onların maskesini düşürmek bize düşüyor” dedi.

 

“Huzurun teminatı AK Parti’dir”

Bu maskeyi takanların terörü kınamayacağını sözlerine ekleyen Bağlı, “Çünkü onlar bunlarla işbirliği içerisindeler. Bu katliamı yapanlarla hem fikren hem zihnen beraberdirler, birliktedirler. Bu millet bunların hesabını soracaktır, bugün de sorar yarın da sorar; Bunu devlet eliyle de sorar, kendi vicdanında da sorar. İnşallah iyi olur. Urfa bir huzur kentidir, bu huzurun teminatı da AK Parti’dir; Bu nedenle AK Parti’ye böyle saldırılar yapıyorlar. Biz de AK Partililer olarak hem kentimizi, hem ülkemizi hem de siyasetimizi bütün bunlara karşı direnecek bir şekilde yapmak mükellefindeyiz” diye ifade etti.

Bağlı, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatına geçmiş olsun dileklerini ileterek, şunları kaydetti;

“Teşkilatımız memleketin geleceği için çok önemli iş yaptıklarının bilincindeyim. Bu mücadelede zaman zaman bu tür hain saldırılara uğrayacağımızın farkındayım. Fakat kardeşlerimiz bunun bilincindeler ve fedakârca çalışmalarına devam ediyorlar. Bu saldırının gerçekleşmesinde parmağı olanlar, bu memlekete huzur vermek istemeyenlerdir. Bu çetenin burada siyasi bir maskesinin olduğunu biliyoruz, u maskeyi düşürmek için burada buluyoruz. Bütün halkımız bilsin ki biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. İnşallah hep beraber ülkemizi, memleketimizi, Urfamızı daha müreffeh, daha kalkınmış bir coğrafya haline getirmek için büyük mücadele vereceğiz. Biz bu tür ucuz çapulcuların yaptıkları saldırılara karşı direnecek cesarete, güce sahibiz. Onların bizi sindirmek gibi bir niyetleri var ama biz buradayız, halkımızla beraberiz.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195