Title of a News Article

Bağlı, kadınlardan destek istedi

Bağlı, kadınlardan destek istedi
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlının eşi Sevda Bağlı ve AK Parti Bozova Kadın Kolları Bozovalı Kadınlarla bir araya geldi.

7 Haziran Seçimlerine Sayılı günler kala seçim çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdüren Prof. Dr. Mazhar Bağlı ‘ya Eşi Sevda Bağlı, AK Parti Bozova Kadın kolları Başkanı Dilek Kara ve teşkilatı destek vererek Bozova’da kapı kapı dolaştı.

İlk olarak Bozova’nın bütün mahallelerinde ev hanımlarıyla bir araya gelerek 7 Haziran Seçiminin önemini anlatan Sevda Bağlı, Pazar günü yapılacak olan genel seçim için kadınlardan destek istedi.

Ziyaretleri esnasında vatandaşlardan yoğun ilgi gören Sevda Bağlı, kadınların sorunlarını tek tek dinleyerek çeşitli hediyeler dağıttı.

Ziyaret sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada AK Parti Bozova Kadın Kolları teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sevda Bağlı, “Bozovalı AK Kadınlarla birlikte Bozovalı kadınlarının sorunlarını dinledik. Sorunların çözüme kavuşturulması için gerekli çabayı sergileyeceğiz. Bütün Şanlıurfalı ve Bozovalı kadınlarımızı 7 Haziran Genel Seçimlerde oyunu kullanmaya davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195