Title of a News Article

Bağlı’dan iş adamlarına çağrı

 Bağlı’dan iş adamlarına çağrı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı MKYK Üyesi, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Bağlı, tüm yatırımcılara Şanlıurfa’ya yatırım yapma çağrısında bulundu.

AHMET KEMAL AYHAN

AK Parti Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Halfeti ve Bozova bölgesinin milletvekili adayı olan Bağlı, organize sanayi bölgesini de ziyaret etti. OSB’lerde bulunan fabrika sahipleri ve işçilerle görüşen Bağlı, 7 Haziran seçimlerinde partisine destek istedi.

Son dönemde hükümetimiz sayesinde Şanlıurfa’ya yapılan yatırımlara dikkat çeken Bağlı, “Şanlıurfa, 6. Teşvik paketinde yer alıyor. Bundan dolayı Urfa’daki OSB’lere yapılan yatırımlar artmaya başladı. Ancak bu yine de yeterli değil. Biz tüm iş adamlarımızı teşvik paketinden faydalanmak üzere Şanlıurfa’ya yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Bağlı, OSB’de yapılan yatırımlar sayesinde Şanlıurfa’da işsizliğin azalacağına da vurgu yaparak, temeli atılan fabrikaların bitmesi durumunda da binlerce kişiye istihdam sağlanacağını bildirdi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195