Title of a News Article

Bağlı'nın bugün ki durağında neler yaşandı...

.

 Bağlı'nın bugün ki durağında neler yaşandı...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Bozova İlçesinde esnaf ziyareti yaparak, 7 Haziran seçimleri için vatandaştan destek istedi. 

ALİ UZUN 
7 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları destek turlarına devam ediyor. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, seçim çalışmaları kapsamında seçim bölgesi olan Bozova İlçesini ziyaret etti. AK parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yapan Bağlı, daha sonra ilçenin önde gelen kanaat önderleri ile görüştü. Esnafını da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Bağlı, 7 Haziran seçimleri için AK Parti’ye destek istedi.

Bozova ilçesinde kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olan Bağlı, “Bu ülke Ak Parti iktidara geldikten sonra büyümeye, gelişmeye başladı. 2015 seçimleri de Türkiye’nin en önemli seçimidir, o yüzden Türkiye halkı ve Şanlıurfa halkı gerekeni sandıkta yapacaktır” dedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mazhar Bağlı, daha sonra  Bozova Ziraat odasını ziyaret ettikten sorna Bozova ilçe merkez mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün ile birlikte muhtarların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Bağlı, 'Bozova'da AK
 Partiye gösterilen ilgi bizleri memnun etti' şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195