Title of a News Article

Bağmancı Güven tazeledi...

AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Mustafa Bağmancı seçildi.

Bağmancı Güven tazeledi...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe kongresinde mevcut Başkan Mustafa Bağmancı güven tazeledi.  Ak Parti ana kademe kongrelerinin ardından ilçelerin kadın ve Gençlik kollarında kongre heyecanları devam ediyor. 2015 genel seçimleri öncesi  yeni kadrolarla yola devam eden AK Partide tüm teşkilatlarda kongreler devam ediyor. 
AK Parti merkez  ilçelerin gençlik kollarında hafta sonu yapılan iki ayrı kongrede  seçim startı verildi. GAPTEM konferans salonunda yapılan Haliliye ilçe Gençlik kolları kongresi tam bir şölen havasında geçildi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, çok sayıda ilçe Belediye Meclis üyeleri ve ak partililerin katıldığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Divan heyetinin delegelerin oyuna sunulması ile Divan yerini aldı. Metin Baydilli, Ekrem Özyadın, M.Cem Beyaz, Ömer Gör ve  Gülsüm Kara'nın divan heyetine seçilmesinin ardından  Protokol konuşmalarına geçildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 30 Mart 2014 seçimlerinde Haliliye ilçe Gençlik kollarının büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. Başkan Güvenç' Ak Partinin 2023 hedefine varması için gençlere çok büyük görev düşmektedir, Ak Kadroların yükünü gençler alıyor, Bu elkenin geleceği parlaktır, gençleri siyaseti en iyi şekilde yapmalarını arzuluyoruz'dedi. 

Mevcut Başkan Mustafa Bağmancı'nın başkanlığında gidilen  Haliliye Gençlik kolları yönetiminde ise şu isimler yer alıyor.
HASAN ŞEMER KAMA
AHMET AKTAŞ
MUSTAFA AKALIN
FATİH IŞIKSEVER
GÜLSÜM KARA
ALİ MESUT BEYAZ
MEHMET ERİŞ
SALİH ÖNCEL
MUHAMMED ORHAN BAĞMANCI
OSMAN YETKİN
ABDURRAHMAN TANRIVERDİ
EMİNE ÇİFTÇİ
ABDULLAH TUMBUL
MEHMET KÜÇÜKOĞLU
EYYÜP BAYRAM
MUSTAFA KAÇMAZ
HARUN MERAL
İSMAİL DENİZ
İSMAİL KAKUN
MEHMET İZCİ
AHMET FEHMİ ASLAN
MEHMET DOĞAN KOÇ
MEHMET FATİH ASLAN
MEHMET MİRAÇ DURU
MUHSİN KANMAZ
MIHAMMED FATİH BOZDAĞ
MUSTAFA SAĞIROĞLU
SALİH AKYOL



Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195