Title of a News Article

Bahçeli'den bomba seçim açıklaması...

.

Bahçeli'den bomba seçim açıklaması...
banner206

MHP lideri Bahçeli, daha önce gündeme getirdiği ittifak teklifini ‘C ittifakı’ şeklinde formüle etti. Bahçeli, “Bizimki bir öneri, tartışmak için değil de ‘C ittifakı’ Türkiye’de mümkün olabilir. ‘C ittifakı’ aynı zamanda cumhurbaşkanlığı seçimine atfen ‘cumhur ittifakı’ demektir. Oradaki C’nin anlamı bize göre budur” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili ‘ittifak’ söylemlerine ilişkin ‘C ittifakı’ önerisinde bulundu. Bahçeli, “ Biz de diyoruz ki C ittifakı olabilir, tartışırız diyoruz. C ittifakı Türkiye’de mümkün olabilir. ‘C ittifakı’ aynı zamanda cumhurbaşkanlığı seçimine atfen ‘cumhur ittifakı’ demektir. Oradaki C’nin anlamı bize göre, budur” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılması ile CHP’ye gönderme yaptı. Bahçeli, referandumda hayır cephesinde yer alan CHP, HDP ve İP’e “hukuki dayanağı olan bir ittifaka gitsinler” önerisinde bulundu. Antalya’da belediye başkanları ile bir araya gelen Bahçeli, gazetecilerin sorularına şu yanıtları verdi:

 

MHP’DE BİR HATA OLMAZ

(CHP’deki belediye soruşturmaları) MHP’de söz konusu olmayan konulardır. MHP’de soruşturmayı gerektirebilecek bir hata olmaz. Hizmette eksiklik olsa da tamamlanır. Ama hata kusura dönüşürse başkaları gibi başka şey olur. Bizim belediye başkanlarımızın alnımız açıktır başardığımızda öpülmek üzere, ensemiz açıktır kabahatte tokat yemek üzere.

 

HUKUKİ DAYANAĞI OLSUN

(İttifak) Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçen değişiklikler sırasında bazı hayır grubu oldu. Bunları da dikkate alarak önümüzdeki seçimlerde eğer yüzde 49 ittifakı CHP, HDP ve İP’le götürmek istiyorlarsa bunlara bir zemin vermek lazım. Nedir o zemin hukuki dayanağı olan bir ittifaka gitsinler. Onu söylüyoruz. Efendim bunlar böyle yapınca başka ittifaka ihtiyaç olmaz mı? Biz de diyoruz ki C ittifakı olabilir, tartışırız diyoruz. Bizimki bir öneri. C ittifakı da Türkiye’de mümkün olabilir. C ittifakı aynı zamanda cumhurbaşkanlığı seçimine atfen cumhur ittifakı demektir. Oradaki C’nin anlamı bize göre budur.

(Uyum yasaları) Çalışmalarını sürdürüyorlar. Ön hazırlıkları tamamlandığı takdirde bizde görevli olan milletvekilleri arkadaşlarım üzerlerinde inceleme yaparlar. Meclis’teki uyum yasaları anayasadaki uyumu devam ettirilecek bir anlamda ise bir gecede alayı çıkar.

 

İNTİFADA YANINDA OLMAMIZ GEREKİR

(Kudüs) Bir buçuk milyarı aşkın Müslüman var. 57 İslam ülkesi var. Trump’a ve İsrail’e karşı intifadada bulunmalarında çok büyük bir yarar var. İleride dinler arası savaşı önlemek açısından inançları doğrultusunda herkesin huzur ve barış içerisinde yaşayacak bir dünya için bu elzemdir. Trump istedi İsrail bundan yararlanıyor gibi bir oyuna düşmemek lazım. Burada haklılık vardır. Türk milleti olarak da muhalefeti ve iktidarı ile sivil toplum kuruluşları İsrail’deki intifadanın yanında olmamız gerekir. MHP yanlarındadır.

 

ZARRAB TÜRKİYE’YE GETİRİLMELİ

(Reza Zarrab)Davanın seyri çapraz görüşmeye kadar geldi. Bundan sonrasını bilemiyoruz ama bizim inancımız şudur. Zarrab Türkiye’ye getirilmeli. ABD elindeki bilgiler varsa onları da Türkiye’ye göndermeli. Türk yargısında yargılanmalıdır. Burası Türkiye Cumhuriyetidir, bağımsız ve bağlantısızdır tek ülkedir.” (Yeni Şafak)

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 09:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 6 yıl Önce

sayın devlet bahçeli binan yanacak kül olacak haberin olsun urfa mhp il binası kül olacak orada yangın çıkacak haberin olsun

halil
halil - 6 yıl Önce

eyer bende senin binanı yakıp kül etmessem namussuz şerefsizim

halil
halil - 6 yıl Önce

sayın devlet bahçeli eyer senin binan yanıp kül olmassa ben numussuz şerefsizim bunu bi köşeye yaz Allah kerimdir

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142