Title of a News Article

Bahçeli uyardı! Urfa'dan destek gecikmedi

Bahçeli uyardı! Urfa'dan destek gecikmedi
banner206
 Bazı AK Parti adaylarının ittifak hukukunu zedelediğini savunan ve "MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın" diyen MHP'li Devlet Bahçeli'ye Şanlıurfa'da MHP'li aday İbrahim Özyavuz'dan destek geldi. Özyavuz, "Özellikle Şanlıurfa'da MHP'yi rakip görerek kendi ihtiras ve kişisel çıkarlarına yenik düşenler hala ittifakı kavrayamamış olan kişilerdir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, vekil adayı Vehbi Çokan'ın seçim bürosu açılışına katıldı.

Açılışta gündemi değerlendiren Özyavuz önemli açıklamalarda bulundu. MHP Liderin Devlet Bahçeli'nin  ‘İttifak seçimden sonra zaten bozulacak. MHP’yi boş verin, AKP’ye oy verin’ propagandası yaptığı iddia edilen AK Parti milletvekillerini " AKP’li milletvekili adayları, kendinize dikkat edin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın. MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecek" sözlerine destek veren Özyavuz MHP'nin ittifaka sadık olduklarını vurguladı. 

"MHP'nin14 adayı Şanlıurfanın her yerinde vatandaşlarımıza cumhur ittifakını anlatıyor" diyen Özyavuz, MHP ve AK Parti'nin ortak çalışması gerektiğini savunarak "Biz MHP teşkilatları olarak gerçekten takdire değer bir çalışma içinde sahalardayız. Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçmemiz lazım, çünkü şer odakları ve batılı emperyalist güçler sayın Erdoğan üzerinden Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışıyor bu açıdan 24 haziran seçimlerinin önemi büyük. Biz ittifakı benimsedik ve ittifak adına sahalarda gece gündüz çalışıyoruz. Sayın Erdoğan'ın fotoğrafları seçim bürolarımızda seçim otobüslerimizde bulunmakta olup ittifaka sadığız" ifadelerini kullandı.

 

"İTTİFAK 2023'E KADAR SÜRMELİ"

AK Partili bazı adayların MHP'yi rakip gördüğünü belirten Özyavuz "Özellikle Şanlıurfa'da MHP'yi rakip görerek kendi ihtiras ve kişisel çıkarlarına yenik düşenler hala ittifakı kavrayamamış olan kişilerdir.Altına çizerek söylemek istiyorum biz MHP ve teşkilatları olarak bu oyuna gelmiyeceğiz, bizim adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Sayın Erdoğan'ın ilk turda seçilmesi için sahada kendimizden önce onun için oy isteyeceğiz. Gece gündüz çalışacağız.  24 Haziran seçimlerinden sonra bu ittifakın 2023 yılına kadar sürmesi gerekmektedir" dedi. AJANS URFA 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195