Title of a News Article

Bakan Çelik, ilk ziyaretini bu ilçeye yaptı!

.

Bakan Çelik, ilk ziyaretini bu ilçeye yaptı!
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da ilk ilçe ziyaretini Birecik’e yaparak, burada seçmenlerden destek istedi.

Şanlıurfa Milletvekili, Bakan Faruk Çelik, seçim bölgesinde 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa’da sivil toplum örgütleri ile buluşan ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Bakan Çelik, bugün de ilk ilçe ziyaretini Birecik İlçesine yaptı. AK Parti Birecik İlçe Teşkilatı tarafından Mirkelam Tesislerinde düzenlenen toplantıya katılan Bakan Çelik, toplantıya katılım sağlayan AK Partili kadınlara daha fazla çalışmaları yönünde talimat verdi. 16 Nisan’da yapılacak referandumun önemine değinen Çelik, Şanlıurfa’nın ‘evet’ oyu oranında Türkiye 1’incisi olabilmesi için herkese büyük görev düştüğünü söyledi.

Bu arada toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü de katıldı.

 

Genç çifte mutluluklar diledi

Bakan Faruk Çelik, Birecik temasları kapsamında Taşlıhöyük Köyü’nü de ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, yeni evlenen Veli ve Gürcü Akçin çiftçine de mutluluklar diledi.

Öte yandan Birecik'te muhtarlar  ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de bir araya gelen Bakan Çelik, 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, bu seçimde ‘evet’ oyunun çıkması gerektiğine dikkati çekti. 
Toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142