Title of a News Article

Bakan Çelik’in Urfa programı netleşti

.

Bakan Çelik’in Urfa programı netleşti
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, uzun bir aradan sonra bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın Şanlıurfa’ya gelecek.

En son Kurban Bayramı’nda Şanlıurfa’yı ziyaret eden Bakan Faruk Çelik, yarın üç günlük program için yeniden kente gelecek. Ankara’dan özel uçakla kente gelecek olan Çelik, Esentepe’de bulunan Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan “2 Kurtuluş Savaşı 15 Temmuz Zaferi” konulu panele katılacak. Bakan Çelik, programının ikinci gününe ise Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kariyer Günleri Projesi kapsamına öğrencilere ders anlatarak başlayacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hamarat Eller Çarşısı ve Engelli Koordinasyon Merkezinin açılışına da katılacak olan Çelik, ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında düzenlenecek büyükbaş hayvan teslim törenine de katılacak.

Çelik, 26 Ekim cumartesi günü sabah da Nevali Oteli’nde 59 esnaf oda başkanı ile bir araya gelecek. Gündemle ilgili konuların görüşüleceği toplantıda; Bakan çelik STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyecek. Son olarak saat 13.00’te GAPTEM’de yapılacak AK Parti İl Danışma Toplantısına katılacak Çelik, daha sonra Şanlıurfa’dan Ankara’ya gitmek üzere ayrılacak. 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195