Title of a News Article

Bakan gibi karşılandı...

.

Bakan gibi karşılandı...
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, uzun bir aradan sonra ilk kez Şanlıurfa’ya geldi. Çelik GAP Havaalanında binden fazla Urfalı tarafından karşılandı. 


19 Temmuz 2017 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koltuğunu Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya devreden  Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, o günden bu yana Şanlıurfa’ya gelmemişti. Şanlıurfa’da bakanlık yaptığı 2 dönem boyunca Şanlıurfa’ya Başta Sağlık, Eğitim, Ulaşım, Spor, kültür olmak üzere büyük yatırımların yapılmasında  emeği geçen Çelik, uzun bir aradan sonra özel bir uçakla Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Kemalettin Yılmaztekin ile birlikte kente gelen Bakan Çelik’i GAP Havalimanı’nda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Nuri Öztürk , AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda bürokrat ile bin kişi karşıladı.


Davul zurnayla coşkulu bir şekilde karşılanan Bakan Çelik, Harran ilçesine bağlı Demirli mahallesine giderek, Ağrı’da teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Ali Aydar’ın ailesine başsağlığında bulunacak.

İki gün boyunca kent merkezi ve ilçelerde çeşitli temaslarda bulunacak olan Çelik’in, yarın 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak Şanlıurfaspor-Altay maçını da seyredeceği öğrenildi.

 

 











Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 13:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 6 yıl Önce

BU NE SAÇMALIK KARDEŞİM

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142