Title of a News Article

Başak AK Partiye geçmelerine öncülük etti...

Başak AK Partiye geçmelerine öncülük etti...
banner206

Hak ve Adalet Partisi Eyyübiye İlçe Teşkilatı da Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak’la yaptığı  istişareler sonucunda Ak Parti’ye geçme kararı aldı.

Şanlıurfa’da cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında Ak Parti’ye destek veren Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak Ak Parti’ye katılım sağlamaya da devam ediyor. Hak ve Adalet Partisi Eyyübiye İlçe Teşkilatı da Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak’la yaptığı  istişareler sonucunda Ak Parti’ye geçme kararı aldı.

Hak ve Adalet Partisi Eyyübiye İlçe Teşkilatı’nın partiden istifa kararını Duru TV’ye açıklayan İlçe başkanı Halil İder: "İstişarede bulunduğumuz Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Sayın Ramazan Başak beyle görüşmemiz olumlu geçti ve yuvamıza, Ak Parti’ye geçiş kararı aldık." dedi.

Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır diyen İder konuşmasına şöyle devam etti: "Hak ve Adalet Partisi’nin (HAP) Eyyübiye İlçe Teşkilatı olarak genel başkanımız Yiğit Zeki Öztürk’ün cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti kurucuları ve teşkilatlarla bilgi alışverişinde bulunmadan parti üyelerinin fikri alınmadan Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklediği için Eyyübiye İlçe Teşkilatı olarak istifa ediyoruz. İstifa kararımızı Duru TV aracılığıyla bütün Türkiye halkına açıklıyoruz. Eyyübiye İlçe Teşkilatı olarak cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kararımızdan dolayı mutluyuz." Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 15:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
aslan
aslan - 10 yıl Önce

helal olsun bu ramazan başak a, adamdaki urfa aşkına bak, hakkı yenildiği halde gece demeden çalışiyor

SIRADAKİ HABER

banner195