Title of a News Article

Başbakan, Urfalılara seslenecek

.

Başbakan, Urfalılara seslenecek
banner206

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Şanlıurfa’ya gelerek saat 16.00’da Topçu Meydanı’nda düzenlenecek mitinge katılacak. Miting için yoğun güvenlik önlemleri alındı.

7 Haziran’da yapılan genel seçimler için 10 Mayıs’ta kente gelerek Şanlıurfalılardan destek isteyen AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu yeniden kente geliyor. Bugün saat 16.00’da Topçu Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge katılacak olan Davutoğlu, partisinin vaatlerini ve Şanlıurfa ile ilgili yeni dönemde yapılacak yatırımları anlatarak, Urfalılardan destek isteyecek.

 

Miting için alarm verildi

AK Parti’nin Şanlıurfa’da bugün düzenleyeceği miting için güvenlik güçleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Özellikle son dönemlerde meydana gelen terör saldırılarından dolayı kente giriş ve çıkışlarda kontrol noktaları oluşturan emniyet güçleri, şehir merkezinde de güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkararak mitingin huzur içerisinde geçmesini planlıyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Urfalıları bugün yapılacak mitinge davet ederek, “Şanlıurfalı hemşerilerimizin 1 Kasım seçimlerinde bizlere gösterecekleri teveccüh, 1 Kasım sonrasında istikrarın da getirisiyle birlikte Şanlıurfalılara hizmet olarak, yatırım olarak geri dönecektir. Kardeşliğin, huzurun, refahın yıllardır hüküm sürdüğü bu topraklarda Şanlıurfalı hemşerilerimiz bunu bozmaya çalışanlara müsaade etmeyecektir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195