Title of a News Article

Başbakan’dan Beyazgül’e ödül

.

Başbakan’dan Beyazgül’e ödül
banner206

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinde partisinin en yüksek oy aldığı illerden birisi olan Şanlıurfa’nın AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e plaket verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. Davutoğlu, toplantıda konuşma yaptıktan sonra 1 Kasım seçimlerinde partisinin en yüksek oyu alan il ve ilçelerin teşkilat başkanlarını plaketle ödüllendirdi. Yüzde 64,6 oy oranı ile Türkiye’de en çok oyu alan iller arasında bulunan Şanlıurfa’nın AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, Başbakan Davutoğlu’ndan plaket alan isim oldu.  Ayrıca AK Parti’ye yüzde 89,5  ile Türkiye’de en yüksek oy oranı çıkan 3. İlçe olan Akçakale’nin İlçe Başkanı İbrahim Yıldık’a da plaket verildi. Başbakan, bu iki ismi kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. 

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ve Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz da plaket alanlar arasında yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195