Title of a News Article

Başbakan’la görüştüler

-ÖZEL HABER-

Başbakan’la görüştüler
banner206

HABER:REŞAT UZUN 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları,  Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, bugün AK Parti Genel merkezinde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştüler.
2015 milletvekili genel seçimleri ile ilgili ilk toplantı AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati'nin başkanlığında gerçekleşti. Öğlen saatlerinde başlayan ve akşama kadar devam eden toplantıda seçim çalışmaları ve stratejisi ele alındı. Nurettin Nebati'nin başkanlığında tamamlanan toplantının ardından AK Parti genel merkezinin en üst katına geçildi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları ile 
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  Başbakan Davutoğlu'nun başkanlığında ki toplantıya geçtiler. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Kasım Gülpınar ile Yusuf Eğilmez’in toplantıya katılmadığı toplantıda Şanlıurfanın sorunları , 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler ele alınırken, seçim çalışmalarında izlenecek yol haritası konuşuldu.
Toplantı, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı açıklamada, toplantının çok güzel geçtiğini belirterek, “Seçim çalışmalarımıza önümüzdeki haftadan itibaren resmen start vereceğiz. Listemiz Şanlıurfa’nın tamamını kapsayan isimlerden oluşmaktadır. İnşallah 7 Haziran’da Şanlıurfa’da yeni bir rekora imza atacağız” dedi. Şanlıurfa açısında önemli ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden  Akparti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, bugün tüm Şanlıurfa'nın sorunları ele alındı, gelecekle ilgili Başbakanımızdan tam destek sözünü aldık, aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarımıza resmen başlayacağız'dedi.
 
 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142