Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den 14 Ağustos Mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 15'inci kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Çiftçi'den 14 Ağustos Mesajı
banner206

Türkiye siyasi tarihinin miladı olarak kabul edilen 14 Ağustos 2001 yılında 'Bismillah' diyerek yola çıkan AK Parti'nin bugün 15 yaşında olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Partimiz, ilk günkü azim ve kararlılığı ile her gün Türkiye'yi bir nebze daha ileriye taşımanın çabası içerisindedir" dedi.

Mesajında ilk olarak daha kısa bir süre öncesine kadar şer odaklarının gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında canını siper etmiş ve geçmişten bugüne vatanı için şahadete ulaşan tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Başkan Çiftçi, mesajında şu cümlelerine yer verdi; "Öncelikle kısa bir süre öncesinde yaşanan darbe girişimi sırasında başta Şanlıurfalılar olmak üzere tüm ülke genelindeki vatandaşlarımıza 'Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır' bilinci ile hareket ettikleri ve milli iradelerine sahip çıktıkları için tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Bilindiği gibi 14 Ağustos 2001 yılında şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan ve eski Türkiye'yi bir yana bırakarak her alanda ülkeyi gelişmişliğe ve ileriye taşıyan AK Parti'mizin kuruluşunun 15'inci yıl dönümünü kutluyoruz.

Türkiye'nin her zaman ileriye dönük, demokrasi anlayışından kopmayan, gelişmişliğe ufuk açan, vatanı ile bir bütün olarak hareket eden AK Parti'nin ilk günkü azim ve kararlılığı bugünde yine aynı bilinç ve misyonla devam ediyor.

Bu bilinçle hareket eden teşkilatın içerisinde olmaktan gurur duyan ve halkı için hizmetkarlıktan başka derdi olmayan bir fert olarak Şanlıurfa halkımızla her zaman olduğu gibi yine biriz ve beraberiz.

İçerisinden geçmiş olduğumuz zor süreçte 'Her şey Türkiye için' anlayışıyla yoluna devam eden partimiz ‘Muasır medeniyetlere ulaşma’ hedefinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu inanmış kadrolar, milletin de desteğiyle, Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir.

Tüm bu hedef, vizyon ve anlayışla Türkiye'nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarıma şahsım ve Şanlıurfa adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15’inci kuruluş yıl dönümünün Ülkemize Milletimize ve Memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142