Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den Fato Ana'nın çağrısına yanıt

Başkan Nihat Çiftçi, sosyal medya üzerinden kendisine seslenen 117 yaşındaki Fato Ana'ya cevap verdi. EVET.

Anayasa değişikliği teklifinin Meclis Genel Kurulu'ndaki birinci tur görüşmelerinin ardından tüm Türkiye Nisan ayının ilk yarısında yapılacak referanduma odaklanırken, referandum sosyal medyada da gündemi belirlemeye devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden birbirlerine 'Sen de var mısın?' şeklinde mesajlar gönderen kullanıcılara bu kez 117 yaşındaki Şanlıurfalı Fato Ana da eklendi.

Akrabaları ile birlikte çektiği videoda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye seslenen Fato Ana, "Nihat Başkan Güçlü Türkiye için 'evet' diyorum. Sen de 'evet' diyor musun?" diye seslendi.

Fato Ana'nın çağrısını yanıtsız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak referanduma evet çağrısı yaptı.

Paylaşımında Fato Ana'ya seslenen Başkan Nihat Çiftçi Türkçe ve Kürtçe yayınladığı mesajında, "Fato Ana, çağrını aldım. Güçlü Türkiye için ben de varım" dedi. Başkan Çiftçi masjının sonunda ise "Ey Şanlıurfalı gençler siz de var mısınız?" diyerek bu kez Urfalı gençlere çağrıda bulundu.

Fato Ana ile Başkan Nihat Çiftçi'nin birbirlerine yönelik mesajına sosyal medyada çok sayıda paylaşım alırken, Başkan Çiftçi'nin çağrısına Urfalı gençlerin nasıl cevap vereceği merak ediliyor. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER