Title of a News Article

Başkan Çiftçi evet turunu sürdürüyor

.

Başkan Çiftçi evet turunu sürdürüyor
banner206

16 Nisan referandum halk oylamasına yaklaşırken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu kez Karacadağ Türkmen Derneği üyeleriyle buluştu.

Siverek Karacadağ bölgesi Çıkrık kırsal mahallede Karacadağ Türkmen Derneğinde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "16 Nisan Halk oylaması neyi değiştiriyor? Biz nasıl yol yapma anlayışını değiştiriyorsak o da öyle. Çünkü eski sistemler kalıcı çözüm sunmuyor. Bir sistem değişikliğine gidiyoruz. 94 yıldır parlamenter sistem uygulanıyor. Sorunları çözmüyor. Problemler çıkıyor. Onun için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine dönüyoruz. Geleceğimiz için, istikrarlı bir yapı için yeni sisteme geçmemiz lazım" diyerek yapılacak halk oylamasının önemini anlattı.

Önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, halkın duyarlılığı için ve Karacadağ Türkmen Derneği üyelerinin toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Siverek Karacadağ bölgesi Çıkrık kırsal mahallede Karacadağ Türkmen Derneği üyeleri yanı sıra bölgede bulunan muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Kasım Gülpınar'ın Anayasa değişikliği ve siyasi kazanımları hakkındaki konuşmalarıyla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195