Title of a News Article

Başkan Ekinci, ‘1 Kasım, İslam Coğrafyasına hayırlı olsun’

Başkan Ekinci, ‘1 Kasım, İslam Coğrafyasına hayırlı olsun’
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve eşleri Ayşe Ekinci, bugün sabah erken saatlerde ikamet ettikleri mahalle sandık başına giderek oylarını kullandılar.

Türkiye’nin dört bir yanında bu sabah başlayan 1 Kasım Genel Seçimleri heyecanı, Eyyübiye’de de aynı şekilde yaşandı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ailesiyle birlikte Bozhöyük Mahallesinde kayıtlı oldukları 2256 nolu sandıkta oylarını kullandılar.

Oy pusulasına evet mührünü bastıktan sonra pusulayı zarfa koyup sandık başına gelen Başkan Ekinci, 1 Kasım Genel Seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

Eşi Ayşe Ekinci ve ailesi ile birlikte oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, şunları söyledi;

“1 Kasım geldi, önemli süreçlerden geçiyoruz ve bu 1 Kasım’da bambaşka bir seçim. İnşallah, buradan çıkacak sonuç gerek bu sandıktan gerekse de diğer sandıklardan, başta ilçemiz ilimiz genel de ülkemiz ve de İslam coğrafyası adına hayırlı sonuçlar doğurur. Kazasız belasız güzel bir seçim olsun istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195