Title of a News Article

Başkan Ekinci’den teşekkür yemeği

 Başkan Ekinci’den teşekkür yemeği
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yerel seçimler öncesi AK Parti adına sokak sokak dolaşarak oy toplayıp destek isteyen AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’te katıldı.

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinden zaferle ayrılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dün akşam Şehitlik Çamlık Düğün ve Konferans Salonunda kendisini seçim döneminde kendisini yalnız bırakmayan AK Parti Eyyübiye ilçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, sandık müşahitleri mahalle temcileri ve çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından teşekkür yemeği olarak düzenlenen geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’te katılarak Başkan Ekinci’yi yalnız bırakmadı. Güvenç’in yanı sıra, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin İnan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, AK Partili Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Teşekkür yemeğinde günün anlam ve önemini arz eden konuşmalar yapıldı. AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ve AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Ardından AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün bir konuşma yaptı. Elgün, ‘Değerli arkadaşlar çok önemli bir süreci geride bıraktık, fakat bu kadronun bir özelliği daha var. Eyyübiye İlçesi ilk defa Urfa Büyükşehir olduktan sonra bir seçime giriyor. Bu seçimin kahramanları AK neferler, AK kadrolar buradalar, tarih yazdılar, tarih sizi yazacak. İlk defa Eyyübiye’yi kazandıran AK kadroları yürekten kutluyorum.’ Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise gündeme ilişkin birkaç konuya değinerek, ‘Özellikle hazine arazileri üzerinde mantar gibi evler dikilmeye başladı. Onlar hepimizin, onlar sadece orada borusu öten kişilerin değil, orada herkesin hakkı var. Orada tüyü bitmemiş yetiminde hakkı var. Onu bizim korumamız lazım, onu koruyamadığımız zaman ben mesul olacağım. Takdir edersiniz ki sizde buna müsaade etmezdiniz, bizde buna müsaade etmeyeceğiz. Tapu sorunlarına gelince, Belediyemizde bir hukuk bürosu oluşturuyoruz, o hukuk bürosuna talimat verdik. Arkadaşlarımız ilçemizde bütün mahallelerle ilgili tapu sorunlarını tek tek araştıracaklar, bunun çözümü, hukuki yol nasıl bizlere ifade edecekler. İfade edildikten sonra da biz bunun gereğini yerine getireceğiz. Madde bağımlısı çocuklarımızla da ilgili çalışmalarımız da geldiğimiz günden beri uğraş veriyoruz. İlgili kurumlarla bir araya geldik. Yine dün Emniyet Müdürümüzle bu konuyla ilgili bir araya geldik. Sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Burada yapılacaklarla ilgili bir yol haritası belirlendi. Yakında bununla ilgili gelişmeleri de göreceksiniz. AK Parti Belediye Başkanı olarak biz bunu yerine getireceğiz. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız, verdiğimiz sözleri de yerine getireceğiz. önemli olan zoru başarmak, ben bu zoru sizlerle beraber başaracağıma inanıyorum. Bu yükü sizlere güvenerek ben omuzladım, bu yükün altından kalkacağız. Önümüzdeki yıl bir başka Eyyübiye’yi konuşacağız, bir sonraki yıl başka bir şekilde konuşacağız, beşinci yılın sonuna geldiğimizde artık herkes Eyyübiye’ye geri dönmüş olacaktır.’ Şeklinde konuştu.

Geceye katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’te kısa bir konuşma yaparak, ‘Öncelikle değerli belediye başkanı kardeşime teşekkür ediyorum. AK Parti’de seçim biter her şey biter sloganı yok. Her zaman milletin emrindeyiz. Her zaman hizmetteyiz, seçim olsun olmasın bizim için fark etmez.’ dedi.

Düzenlenen teşekkür yemeği gecesi ikram edilen yemek ve tatlının ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195