Title of a News Article

Başkent'in siyasetçileri bu gecede buluştu

Başkent'in siyasetçileri bu gecede buluştu
banner206
 Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak, Başkent Ankara'da AK Parti kurmaylarını sıra gecesinde buluşturdu.

Şanlıurfalıların nasıl misafirperver olduklarını bir kez daha gösteren Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, düzenlediği sıra gecesine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yüzü aşkın milletvekili, müsteşarlar ve bürokratlar katıldı. Ayrıca eski İç İşleri Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Güneydoğuluların Ağabeyi olarak bilinen Abdulkadir Aksu'da yer aldı.

Ramazan Başak'ın kendi elleriyle servis ettiği  Şanlıurfa ile özdeşen çiğköfte yine Şanlıurfa'dan getirilen sıra gecesi ekibi ve sanatçıları birbirinden güzel türküler seslendirdi. Şanlıurfa'nın her anlamda tanıtılması ve Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetler ile genç yaşında Şanlıurfalıların gönlünde iz bırakan Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, bu misafirperverliği unutulmaz bir gece yaşatarak başkent siyasi kulislerinde ve magazinlerin gündemi oturdu.

Başak, düzenlediği geceyle ilgili yaptığı açıklamada,''2001 yılından beri bu kutlu dava da yürüdüğümüz milletvekili arkadaşlarımla fırsat buldukça zaman zaman bir araya gelip hem bölgemizin ilimizin kültürünü yaşatmak hem de ülke meseleleri ile ilgili istişare etmek için bir araya geliyoruz. Bu gecede onlardan birisidir. Geceyi anlamlı kılan bir gün sonra sayın Cumhurbaşkanımızın kendi elleri ile yeşerttiği, büyüttüğü yuvasına Ak Parti’ye dönecek olması, bu gece daha da anlamlı hale getirdi.   

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş Rıza
vatandaş Rıza - 7 yıl Önce

Urfa'da milletvekilligin hakkını veren tek isimdi ramazan başak nankör Suruç halkı na yaranamadi bugün şu gelmişse ramazan başak emeği sayesinde bizzat ankarada yaptığı çalışmalara şahit olan biriyim

SIRADAKİ HABER

banner195