Title of a News Article

Baydemir konuştu, Meclis karıştı!

.

 CHP'nin olağanüstü toplantı çağrısı üzerine CHP'li Meclis Başkanvekili Şafak Pavey'in başkanlığında toplandı. Hükümet adına konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ardından kürsüye çıkan HDP'nin Urfa vekili Osman Baydemir, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

 

"VEKİLLİKLERİMİZ ASKERE, POLİSE, GERİLLAYA KURBAN OLSUN"

Baydemir konuşmasında, "Benim ve bütün vekillerimizin vekillikleri bir askerin, polisin, gerilla ve sivilin canına kurban olsun" ifadelerini kullanınca Meclis'te gergin anlar yaşandı.

İşte Baydemir'in tartışma yaratan o sözleri:

"Tek başına iktidar olma uğruna, fidanlar, canlar toprağa gömülüyor. Herbirinizin iktidarı, herbirimizin iktidarı, isterseniz kardeşliğime inanın, isterseniz inanmayın, beni de sizi de yaratan Rab'bim şahittir ki, bütün dünya iktidarları, benim ve arkadaşlarımın vekilliği, bin kere bir askerin, bir polisin, bir gerillanın, bir sivilin yaşam hakkına binlerce kez kurban olsun. Mizliyle yanıt vermekle hiçbir sorunu çözemeyeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 17:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
nihat
nihat - 9 yıl Önce

Helal olsun sana Ape osman

mahmut demirkollllu
mahmut demirkollllu - 9 yıl Önce

baydemiri bir çöpçü yargılamıştı.Baydemir kandilin şaklabanı uşağı maşası kölesi destekcisi koruyucusu olduğu için -devletin desteğiyle-kellesini kurtardı.PKK nın kürt ,türk vatan millet bayrak düşmanı oldğunu bildiği halde onlarla dirsek temasında olması bunun satılımlığını gösterir.Bu yaşa ve makama gelen hainlerin birkısmında cehalet ve halk düşmanlığı-Eşşeklik baki kaldığından-devam ediyor.Böylelerinin ülke içinde kalmasına inkan verenler hata yapıyorrr

SIRADAKİ HABER

banner195