Title of a News Article

Bayık, Faruk Çelik İçin Seçim Bürosu Açtı

1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayları Hilvan'da seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirdi.

Bayık, Faruk Çelik İçin Seçim Bürosu Açtı
banner206

 

1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayları Hilvan'da seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirdi.

 

AK Parti  milletvekili adayları Faruk Çelik, Mehmet Kasım Gülpınar ve Mehmet Arkan, Hilvan'da gerçekleştirdikleri açılışlar öncesinde kendilerine yoğun ilgi gösteren kalabalığa hitap ederek yeni dönemde Şanlıurfa'ya ve Hilvan'a yapılacak olan yatırımları duyurdu. Ardından da Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın milletvekili adayı Faruk Çelik için açtığı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Ardından milletvekili adayı Mehmet Arkan'ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Şanlıurfa Ak parti İl Başkanı Zeynep Abidin Beyazgül, Hilvan Ak Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Ak Partili belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.

 

Milletvekili adayı Faruk Çelik için seçim bürosu açan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Faruk Çelik'in Şanlıurfa'dan yeniden aday olması Şanlıurfa için büyük bir şanstır diyerek konuşmasına şöyle devam etti.

 

2011'den bu yana Şanlıurfa siyasetine hareketlilik getiren Sayın Faruk Çelik, önceki döneme Şanlıurfa için tarihi nitelikte hizmetlere imza attı. Bölgenin yapısı itibarı ile ihtiyaçlarını çok iyi bir şekilde analiz eden Sayın Çelik, bakanlık yaptığı dönemlerde hem Şanlıurfa için ve hem de Hilvan için pozitif bir ayırım yaparak bir çok sorunu kökten çözmüş ve büyük yatırımlara vesile olmuştur. 1 Kasım'da yapılacak seçimler de yine aynı hizmet aşkıyla çalışan Sayın Faruk Çelik'e her türlü destek sağlamakla mükellefiz.  Ak Partinin büyük bir zaferle çıkacağı seçimlerden sonra Şanlıurfa'ya yeniden yatırımların geleceğine inanıyorum. Bu vesile ile bu hizmet aşkına talip olan büyün milletvekili adalarımın Allah yar ve yardımcıları olsun' dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195