Title of a News Article

Bayık "Hilvan'da Erdoğan'a Büyük Destek Var"

Önümüzdeki pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim desteği devam ediyor.

 Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, seçim çalışmaları kapsamında Hilvan'ın merkez ve köylerinde halk ziyaretlerini gerçekleştirerek Başbakan Erdoğan için destek istedi. 

 

Ziyaret ettiği köylerde seçim broşürleri dağıtan Bayık, halkla bir araya gelerek sorunlarını da dinledi. Mevcut olan sorunların da en kısa süre içinde giderileceğini dile getiren Bayık, cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek, Türkiye'nin kalkınması için çok önemli bir seçimdir dedi. 

 

Bayık, yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak şu sözlere yer verdi:

 

"10 Ağustosta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için çok önemli bir seçimdir. Biz de Mahalle ve köylerde dolaşarak başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımızın selamlarını halkımıza  iletip broşürlerini veriyoruz" dedi. 

 

Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1. tursa çıkmasının önemli olduğunu söyleyen Bayık:

 

"Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşabilmesi için başbakanımızın ilk turda cumhurbaşkanı seçilmesi çok önemlidir. İlk turda cumhurbaşkanı seçilmesi için Hilvan olarak büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bu vesile ile bütün halkımızı destek için davet ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195