Title of a News Article

Belkide ilk kez bir Başkan gördüler...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 30 Mart yerel seçimleri sonrası tebrik ziyaretlerini kabul ettiği Eyyübiye Belediye Başkanlığında, kendisine bu defa farklı ve anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.


Eyyübiye ilçesine bağlı Karaali Haşim Açanal İlk ve Orta Öğretim Okulu öğrencileri, bugün öğretmenleri ile birlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye tebrik ziyaretinde bulundular.


Ziyarette Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Karaali Haşim Açanal Köyü İlk ve Orta Öğretim Okulu öğrencileri arasında uzun süren bir sohbet gerçekleşti. Başkan Ekinci’nin öğrencilerle yaptığı sohbette ara ara Kürtçe ve Arapça dialoga geçtiği görüldü.


Köy sorunları hakkında okul yöneticileri ve öğretmenlerinden bilgiler alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunların çözümü konusunda birim amirlerine ileteceğini ve en kısa sürede çözüleceğini ifade etti. Eyyübiye ilçesi için yapacakları projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Ekinci, öğrencilerin kendisine yaptıkları bu anlamlı ziyaretten dolayı çeşitli hediyeler vererek onları ödüllendirdi.


Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195