Title of a News Article

Beyazgül '31 Mart tarihi bir seçim olacaktır'

Beyazgül '31 Mart tarihi bir seçim olacaktır'
banner206

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün pazar mesaisi oldukça yoğun geçti. Programına 10 yakın açılış ve toplantı koyan AK Başkan Adayı Av. Beyazgül dur durak bilmedi.

Pazar mesaisine Siverek’te Karakeçili kırsalında başlayan daha sonra Türkmenler Otağında Türkmenlerle buluşan Beyazgül, merkez ilçelerde ise ardı ardına seçim bürosu açılışlarına katıldı ve düzenlenen toplantılarda seçmenlere hitap etti.

Öğlenden sonra Haliliye’de İbrahim Tapşık, Eyyübiye’de Murat Basyan ve Onur Korkmaz’a ait seçim bürosu açılışlarını yapan Av. Beyazgül,  gece ise soğuk havaya rağmen temposundan taviz vermedi. Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Yakup Kılınç’ın seçim bürosunu açan Av. Beyazgül Türkiye Atmanlar Derneğinde Genel Başkan Murat Atmanoğlu’nun düzenlediği toplantıya ve Arap Meydanında MHP İl Yönetimi Üyesi Murat Erten’in düzenlediği açık hava toplantısında katıldı.

ATMANLAR’DAN BEYAZGÜL’E MİTİNGİ GİBİ TOPLANTI

Türkiye Atmanlar Derneği Genel Başkanı Murat Atmanoğlu öncülüğünde 28 kırsal mezra ve mahalleden oluşan Atmanlar Derneğinin kanaat önderleri,  31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vermek amacıyla miting havasında bir toplantı düzenledi.  

BEYAZGÜL 31 MART TARİHİ BİR SEÇİM OLACAKTIR

Soğuk havaya rağmen böylesi geniş katılımlı bir organizasyonu düzenlediği için Türkiye Atmanlar Derneği Genel Başkanı Murat Atmanoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden AK Başkan Adayı Beyazgül, “Ev sahipliğiniz beni mutlu etmiştir. Hepinize bir kez daha bu soğuk havada beni beklediğiniz için teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimleri tarihi bir seçim olacaktır. Çünkü bu seçim bizi 2023, 2053, 2083’e taşıyacak ehemmiyetli bir seçimdir” dedi.

ATMANOĞLU: BİZ REİSİMİZ ERDOĞAN’IN ARKASINDA DİM DİK DURAAĞIZ

28 ayrı kırsal mezra ve mahalleden oluşan geniş bir dernek olduklarını ifade eden Türkiye Atmanlar Derneği Genel Başkanı Murat Atmanoğlu, “Tüm kanaat önderlerimizle yaptığımız görüşmelerde 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiyi destekleme kararı aldık. 20 seçmenimizle birlikte AK Partinin Şanlıurfa’da başarı sağlaması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Davetimizi kırmayarak toplantımıza katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdğan’ın arkasında dimdik duracağız. Her şey Cumhurbaşkanımız için. Onun kararlarına saygılıyız ve desteğimiz sondur ” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 18:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem
Ekrem - 5 yıl Önce

Sn beyazgül milli görüş dediniz gömlegi çıkardınız .şimdi ülkücü oldunuz.yarın ne olursunuz hangi siyasi görüşe savrulursunuz belli deil.belli olan tek şey .görüş mesafeniz sıfıra inmiş

AİLE ,AKRABA ,YANDAŞ KALKINMA PARTİSİ
AİLE ,AKRABA ,YANDAŞ KALKINMA PARTİSİ - 5 yıl Önce

NERDE Bİ MENFAAT ,İŞİM DAHA ÇABUK HIZLI ,GÖRÜLSÜN , MALIMA MAL KATAYIM ANLAYIŞI VARSA BİRARADA HEP.

urfa
urfa - 5 yıl Önce

hiç bir adayın belediyeciliğin b sini dahi bilmiyorlar tüm partilerin. şimdiki 4 başkanlar dahil sadece rant etiket ülkeyi ve memleketi düşünen yok

SIRADAKİ HABER

banner195