Title of a News Article

Beyazgül; Bu Başarı Halkımızın Başarısıdır

.

Beyazgül; Bu Başarı Halkımızın Başarısıdır
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, referandum sonuçlarını değerlendirerek, “Bu başarı halkımızın başarısıdır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan ve ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Beyazgül, yaptığı açıklamada,16 Nisan 2017 tarihinde yapılan halk oylamasında halkımızın çoğunluğunun evet yönünde oy kullanarak anayasada sistem ile ilgili değişikliğin onaylandığını belirterek, “Şanlıurfa Türkiye ortalaması ve bir önceki seçiminde üstünde evet oyu kullanmıştır. Harran İlçemizde de yüksek bir oran yakalamıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sistem değişikliğinin daha güçlü ve istikrarlı bir Türkiye getireceğine inancımız tamdır. Bu nedenle öncelikle Şanlıurfalı hemşerilerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Yine bu seçimde fedakarca çalışan teşkilat üyelerimize İl ve İlçe ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve yönetimlerine, Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Tüm bu kurumlarla birlikte çok güzel bir ekip çalışması yaptığımız Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yine seçimin görünmez kahramanları Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarına da, Kanaat önderlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başarı sıralamasında Şanlıurfa’yı ilklere taşıyan Türkiye’nin en büyük mitinglerinden birini gerçekleştiren Şanlıurfa’nın her türlü takdir ve teşekküre en fazla layık olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti;

“Tevazu içinde Şanlıurfa halkına daha fazla hizmet etme sorumluluğumuz daha da artmıştır. Şanlıurfa’nın sorunlarını biliyoruz. Yine halkımızın sorunlarını biliyoruz, bundan böyle aynı ekip ruhu ile sorunların çözümüne odaklanacağız.Bu arada bu seçim esnasında bizleri yalnız bırakmayan Basın mensuplarına Teşekkür ediyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195