Title of a News Article

Beyazgül'den flaş açıklamalar

Beyazgül'den flaş açıklamalar
banner206
 AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 6. Olağan İl Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Beyazgül, "Şahsıma yönelik İl Başkanımız nazik bir insan’ şeklinde söylemler oldu. Şunu ifade edeyim; Şahsıma karşı yapılanlara karşı nazik ve affediciyimdir. Bundan sonra da şahsıma karşı kim ne yapmışsa yine onlara gideceğim, çaylarını içeceğim, kucaklaşmaya devam edeceğim"dedi.
Cumhuriyet sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl BaşkanI Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti, Eyyübiye Belediye Balkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, parti teşkilat üyeleri bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Perşembe günü Orman ve Su İşleri Bakanı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa'ya gelecek. Cuma günü de Çevre ve Şehircilik Bakanımız burada olacak, Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkanlıklarımız olarak, Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa'da en iyi şekilde ağırlanması için tüm hazırlıklarımız sürüyor. Allah'a şükürler olsun bir aksaklık yok. Kentimizin yoğunluğu Perşembe günü başlayacak. Bakanlarımız gelecek ayrıca kent merkezi ve ilçelerde o gün için toplu taşımanın ücretsiz Alana erişimde hiçbir problem yaşanmayacak. Yüzlerce araç görevlendirildi" dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise,‘’ Şahsıma yönelik İl Başkanımız nazik bir insan’ şeklinde söylemler oldu. Şunu ifade edeyim; Şahsıma karşı yapılanlara karşı nazik ve affediciyimdir. Bundan sonra da şahsıma karşı kim ne yapmışsa yine onlara gideceğim, çaylarını içeceğim, kucaklaşmaya devam edeceğim. Bu, birlik ve beraberliğimizin, inancımızın gereğidir. Bunların yanında; Şahsımın haricinde, Şanlıurfa’mıza, inancımıza, devletimize, bayrağımıza, milletimize yapılanlara karşı affedici olmak gibi bir mecburiyetimizde yoktur lüksümüzde yoktur. Bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. Elbette ki bunlar kamuoyu önünde tartışılan konular olamaz. Yapımız itibariyle bunlara hiçbir zaman müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Kongreden sonra daha süratli bir şekilde insanlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz. AK Partimizin felsefesi de inancı da budur. AK Parti, herkesle kucaklaşan, herkesle el ele tutuşan bir parti olmamızı, halkımızın içinde olmamızı, halkımızın sorunlarını dinlememizi ve çözmemizi isteyen bir parti. Cumhurbaşkanımızda bu ilke ile hareket ediyor. Belediye Başkanlarımız, bakanımız, Milletvekillerimiz bu aşkla, gayretle görevine devam ediyor. dedi.
Bir AK parti kadın kolların başkanlığıyla ilgili bir soruya ise Beyazgül," Kadın kolları başkanımız dün atanacaktı, olmadı. Kadın kolları başkanımızın atanmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142