Title of a News Article

Beyazgül'den Urfalı vekile çok sert cevap...

Beyazgül'den Urfalı vekile çok sert cevap...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfaspor üzerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini eleştiren CHP'nin Urfalı Milletvekili Mahmut Tanal'a sert tepki gösterdi. 

TFF 2. Lig'de mücadele eden ve ekonomik anlamda tarihinin en kötü dönemini yaşayan Şanlıurfaspor için CHP'nin İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan açıklama gelmişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tanal, "Eğer AKP'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gerekli desteği verseydi, kurum ve kişileri harekete geçirseydi, #Şanlıurfaspor bugün çöküşte olmazdı. Urfa halkı bunu unutmayacak!" ifadelerine yer verdi. 

BEYAZGÜL: OTUR OTURDUĞUN YERDE 

Bu açıklamaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül cevap verdi. Sosyal medya hesabından isim vermeden Tanal'a sert cevap veren Başkan Beyazgül, "İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah" ifadelerine yer verdi.

Beyazgül, "Ben Halkıma hizmet ediyorum"

Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa'yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak #Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin.

Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır.

Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum.

(URFASTAR) 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2020, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195