Title of a News Article

Beyazgül, hedefini Urfastar’a açıkladı

 Beyazgül, hedefini Urfastar’a açıkladı
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa’da yüzde 70 almayı hedeflediklerini söyledi.

AHMET KEMAL AYHAN 
7 Haziran Pazar günü yapılacak genel s eçimlere sayılı günler kalırken, siyasi partiler de çalışmalarını bir hayli arttırdı. AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Urfa’da, AK Parti ile en yakın rakibi HDP arasında büyük bir yarış yaşanıyor. AK Parti, Şanlıurfa’da 12 vekilin tamamını çıkarmak isterken, HDP ise barajı geçmesi durumunda en az 5 vekil çıkarmanın hesaplarını yapıyor. CHP ve MHP de, uzun dönemdir vekil çıkaramadığı Urfa’da en az bir vekil çıkarabilmek için hummalı bir çalışma içerisine girmiş durumda.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 7 Haziran seçimlerine yaklaştıkça çalışmalarını daha da arttırdıklarını belirterek, “Milletvekili adaylarımızla birlikte gezmedik yer bırakmıyoruz. İlçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy gezerek hem vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz hem de destek istiyoruz. Halkımızın bize karşı büyük bir teveccühü var. Bunların sandığa yansıyacağını düşünüyoruz.  7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa’da yüzde 70 oranında oy almayı hedefliyoruz” dedi.

Özellikle kırsal köylerde vatandaşların kendilerinden çeşitli taleplerde bulunduğunu belirten Beyazgül, bu istekleri not aldıklarını ve bunların yerine gelmesi için çaba harcadıklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195