Title of a News Article

Beyazgül, o konuda ilk kez konuştu...

.

Beyazgül, o konuda ilk kez konuştu...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti'nin Siverek yada Harran'da aday göstermeyerek, MHP'yi destekleyeceği iddiaları ile ilgili ilk kez  konuştu.

Olay Fikir Kulübüne konuk olan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazeteci Uğur Budak'ın "AK Parti ve MHP arasında yapılacak ittifak çalışmaları kapsamında partinizin, Siverek veya Harran'da aday göstermeyip, MHP'nin adayını destekleyebileceği kamuoyunda konuşuluyor. Böyle bir çalışma olacak mı?" sorusunu yanıtladı.

Buna benzer söylentiler ve aday listelerinin sosyal medyada ortaya atıldığını belirten Beyazgül, "Aslında bu çok üzücü şeyler. Neden? Bunlar, "Bakın efendim siz listede vardınız, filan çıkardı?" gibi algıya yöneliktir. Şuanda oluşmuş bir şey yok. Bu ittifak görüşmelerini genel merkez devam ettiriyor. Sen genel merkezi mi dinliyorsun arkadaş? Mümkün değil böyle bir şey? Sonra birçok şey yanlış çıktığı zaman bu işin sahibi belli olmadığı için bir şey de diyemiyorsun. Ama bu algı oluşturucu listeler çok yanlış. Ben adayım, bunu bilmiyorum. Bu doğru bir şey değil."

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195