Title of a News Article

Beyazgül seçim startını kimlerle yaptı...

.

Beyazgül seçim startını kimlerle yaptı...
banner206

Yaklaşan 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi  AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığında seçim çalışmaları devame ediyor. AK Partinin en çok önem verdiği mahalle temsilcileri ile ilk seçim startı verilmiş oldu. Mahalle Başkanları toplantısı  Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül ün  Başkanlığında Yapıldı.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ,Mahalle Başkanları ve çok sayıda Partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı  Beyazgül konuşmasında şunları beyan etti.Beyagül işte bugün yine önemli bir toplantıda beraberiz. Bir çok İlçemizden, değil tamamını söyleye biliriz. Bütün İlçelerimizden gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim bu Cumartesi günü bir amaç bir İnanç için hep beraber bir araya geldik sağolun var olun teşekkür ediyorum.  Esasen Siyasi Partiler gücünü teşkilatlarından alır. Bizde öyleyiz gücümüzü teşkilatımızdan almak durumundayız.

İler ki dönemlerde bunu göreceksiniz. Teşkilat kademelerinde yetişen arkadaşlarımız bugün de mülakatlara girdiğinde  görülüyor soruluyor. bugün soruyorum bir terörist çıkmadı yanlış yapan bir insan çıkmadı, devlete karşı çıkan bir insan çıkmadı niye kapatıyorsun İmam Hatipleri sen. Arkasından efendim İmam Hatipleri küçülttüler orta kesimi kapattılar efendim biz bunlara bir hesaplama yapacağız kat sayı getirdik aynı puanı tutturan İmam hatipli açıkta kalıyor diğeri Tıp Fakültesine gidiyor  Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195